SHADES

KERATIN BEHANDLING

Keratinbehandling i Vällingby Allt du behöver veta om

För många kvinnor som Meghan Markle sitter hemligheten bakom glatt och glansigt hår i en perfekt Keratin-behandling. Nuförtiden är de-frizzing-processen mest populär, men har du råd? Hur länge kommer det att hålla? Vad gör Keratinbehandling egentligen? Var kan jag göra keratinbehandling i Vällingby? Det finns många frågor kring behandlingarna. Så Salongshades har skapat en guide för att förklara för alla som har frågor eller funderingar kring Keratinbehandling.

 

Vad är Keratinbehandling?

Minskar skönheten i ditt hår dag för dag? Finns det inget liv i håret efter att ha gett olika inhemska metoder? Kommer hårets spets att brista efter ett tag? Det finns bara ett sätt att minska det, Keratin-behandling. Du kanske undrar vad keratin är och hur det fungerar.

Keratin är en typ av protein som finns i vårt hår, naglar och tänder. Men föroreningar, användning av kemiska produkter, ofta användning av hårtorkar minskar nivån på keratin i ditt hår dag för dag. Denna behandling är att kompensera för den förlusten. Keratinbehandling tar två till tre timmar, men normalt hår tar längre tid än vanligt. Detta protein appliceras från rötterna till hårets ändar och förseglas sedan, så att keratinet tränger igenom håret väl. Efter behandlingen kommer en naturlig glans till håret. För att hålla håret blankt, balsam och hår-serum bör användas tillsammans med schampo. Undvik dock värmetorr eller någon uppvärmd stylingprodukt så mycket som möjligt. Om du letar efter Keratinbehandling i Vällingby, läs den detaljerade artikeln.

Keratinbehandling i Vällingby

Keratinbehandling i Vällingby, salongshades

 

Kommer det med några uppoffringar?

Det finns vissa större eller mindre uppoffringar beroende på vilken typ av behandling du får. Du kan inte röra håret i tre dagar om du får en traditionell keratinutjämningsbehandling. Du kan inte tvätta håret, inte dra tillbaka det och lägga upp det som en hästsvans.

Experter säger att om du har färgat hår riskerar du att minska eller bli lättare efter att behandlingen har genomförts.

Var noga med att ge ditt hår lite TLC med en hårmask under veckor ibland månader efter keratinbehandling. Detta kommer att ge håret näring, samt skydda ditt nya glänsande och jämna hår.

 

Fördelarna med Keratinbehandling

Keratinbehandling är perfekt för alla hår. Speciellt bra för dem som har skadat eller lockigt hår. Efter applicering av keratin kommer håret att inte trassla in eller hårets ändar att brytas ofta, problemet med håravfall kommer också att reduceras fullständigt. Fördelar som kan erhållas genom keratinbehandling är:https://www.traditionrolex.com/42

 

– Stärker och återfuktar håret.

– Alla typer av hår kan utformas.

– Att fräscha upp håret tar mindre tid.

– Effekten av värme och fukt på håret faller inte lätt.

– Reparation av hårt skadade hår.

cubase 7 crack torrent

-idm 6.32 serial number

-Download IDM Kuyhaa

– Minskar behovet av att använda vanliga uppvärmda stylingsverktyg.

 

Var man kan göra Keratinbehandling?

När du har läst den här artikeln, känt fördelarna med och nödvändigheten av denna behandling, kan du vara villig att få en keratinbehandling. Men vet du vem i din stad har den perfekta keratinbehandlingen? Salongshades är den perfekta platsen för keratinbehandling i Vällingby stad. Vi gör denna behandling med största omsorg för ditt hår. Så besök gärna vår salong i Vällingby.

 

 

 

Post a Comment